DNA

Wat Winx uitzonderlijk maakt, is dat wij niet enkel experts zijn in Corporate Finance maar ook structureel alle middelen verenigen om voor onze cliënten het beste resultaat te bereiken. Wij spreken de taal van onze cliënt maar zijn tegelijk een globale speler.

Via IMAP staan wereldwijd 400 M&A specialisten ter beschikking. Dit geeft ons internationale slagkracht via lokale aanwezigheid bij het uitvoeren van elke opdracht. Maar het leert ons ook dagelijks de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied (best practices) op vlak van waardering, financiële montage, risicobeheersing en zoveel meer.

Als onderdeel van Moore Stephens Belgium zijn tegelijk 350 Finance Experts binnen handbereik voor elk vraagstuk op gebied van accountancy, revisorale controle, juridische of fiscale aangelegenheden. Dit geeft ons de kracht om voor elk probleem snel de juiste oplossing te vinden en te implementeren.

Dank zij een structureel afzonderlijke werking tenslotte, wordt absolute confidentialiteit gegarandeerd en zijn potentiële belangenconflicten uitgesloten.